fbpx
BIOKYTTAPO
daradimos-img-profile

Δαραδήμος Νικόλαος

Προφίλ

Το Κέντρο Κυτταρικής Θρέψης και Αποτοξίνωσης «Βιοκύτταρο» ιδρύθηκε το 2020 από τον Βιολόγο και Επιστήμονα Τροφίμων κ. Δαραδήμο Νικόλαο, ως το πρώτο βήμα προσφοράς θεραπευτικών τεχνικών και γνώσης προς τον Άνθρωπο και την Κοινωνία.
Ο κ. Δαραδήμος σπούδασε Βιολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Επιστήμη Τροφίμων στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει λάβει εκπαίδευση στο βιοσυντονισμό και τη ρεφλεξολογία με ειδίκευση στην αξιολόγηση των επιπέδων ευεξίας και την αποτοξίνωση με φυσικές μεθόδους απόλυτα φιλικές προς τον οργανισμό.
Στο «Βιοκύτταρο» είμαστε σε θέση να παρέχουμε υπηρεσίες-συμβουλές ευεξίας βάσει των αποτελεσμάτων της λειτουργικής αξιολόγησης του οργανισμού, σύμφωνα με τις ανάγκες του και σύμφωνα με τους στόχους του πελάτη μας. Παράλληλα προσφέρουμε κατευθύνσεις για υγιεινές επιλογές διατροφής καθώς και αυστηρά επιλεγμένη χρήση συμπληρωμάτων διατροφής από φυσικές πηγές (λαχανικά, φρούτα, εκχυλίσματα βοτάνων, εξειδικευμένες φόρμουλες κλπ) ανάλογα με το στόχο που έχουμε θέσει μαζί με τον πελάτη μας.
Στο "Βιοκύτταρο" θεωρούμε τον πελάτη μας ως εξατομικευμένη οντότητα η οποία χρήζει φροντίδας σε όλα τα επίπεδα (σωματικό, ψυχικό, πνευματικό). Επομένως, επιδιώκουμε την δημιουργία και ανάπτυξη προσωπικής σχέσης η οποία ξεφεύγει από το τυπικό αποστασιοποιημένο "δίπολο" θεραπευτή-θεραπευόμενου.
Στο "Βιοκύτταρο" φιλοδοξούμε κάθε συνεδρία να αποτελεί για τον πελάτη μας, ένα μικρό "σχολείο". Για το λόγο αυτό εκτός του τυπικού ιστορικού, προχωρούμε και σε πιο ολοκληρωμένες συζητήσεις με σκοπό την αναζήτηση πληροφοριών που θα μας βοηθήσουν στην σύνταξη του Προγράμματος Βελτιστοποίησης του Οργανισμού. Για αυτό το λόγο χρησιμοποιούμε και τεχνικές όπως η Βιο-Επικοινωνία (Biocommunication) κατά την οποία "κάνουμε ερωτήσεις" στον οργανισμό και αναλύουμε τις απαντήσεις, εξηγώντας στον πελάτη μας τι συμβαίνει με τον οργανισμό του. Έτσι γίνεται και εκείνος συμμέτοχος, μαθαίνει για το σώμα του πως λειτουργεί και τι το ενοχλεί.
Στο "Βιοκύτταρο" στο θεραπευτικό κομμάτι, προχωρούμε σε μεθόδους φυσικές, αναίμακτες, ανώδυνες και πλήρως συμβατές με τη βιολογία και τη φυσιολογία του οργανισμού μας. Λόγω της συνέργειας, τα αποτελέσματα έρχονται γρήγορα και άμεσα. Αυτό συνεπάγεται συντόμευση του αριθμού των συνεδριών και φυσικά εξοικονόμηση χρημάτων και χρόνου.

'Οραμα

5-600x162

Το όραμά μας, είναι το χτίσιμο και η διατήρηση υγιών οργανισμών σε σωματικό και πνευματικό επίπεδο. Αυτό το επιτυγχάνουμε μέσω εφαρμογών φυσικών θεραπειών που δρουν απευθείας σε κυτταρικό επίπεδο, σε συνδυασμό με γενικές προτάσεις διατροφής και χρήσης εξειδικευμένων συμπληρωμάτων διατροφής. Στα μελλοντικά σχέδια του Κέντρου είναι η ένταξη περισσότερων καινοτόμων υπηρεσιών πάντα με γνώμονα την ολιστική προσέγγιση.

10 λόγοι να μας επισκεφθείτε

1
Για να αποκτήσετε και να διατηρήσετε περισσότερη ενέργεια για την καθημερινή σας ρουτίνα, την εργασία σας, τα χόμπι σας, τους αγαπημένους σας!
2
Για να έχετε περισσότερη ανθεκτικότητα στο άγχος και να ξεπερνάτε πιο εύκολα τις αναποδιές της καθημερινότητας!
3
Για έχετε σωματική ισχύ και καθαρό μυαλό!
4
Για να κάνετε το καθημερινό σας φαγητό, αληθινή τροφή!
5
Για να γνωρίζετε ποιες συνήθειές σας είναι σύμμαχοι της υγείας σας, και ποιες οι αντίπαλοι και να προβούμε μαζί στις αλλαγές που χρειάζονται για τον καλύτερό σας εαυτό!
6
Για να απαλλαγείτε οριστικά από πεπτικά προβλήματα, πόνους, στρες και χρόνια κόπωση
7
Για να αντιλαμβάνεστε τα μηνύματα κινδύνου που σας στέλνει το σώμα σας και να πράττετε ανάλογα!
8
Για να πληροφορηθείτε για την κατάσταση της υγείας σας με τρόπο ανώδυνο, γρήγορο, αναίμακτο και οικονομικό!
9
Για να έχετε τον προσωπικό σας σύμβουλο σε ό,τι σας απασχολεί αναφορικά με τους τρόπους βελτίωσης της ευεξίας σας!
10
Για να βιώνετε καθημερινά πως είναι να έχετε έναν ισχυρό οργανισμό, ανθεκτικό στην κόπωση, στις εποχικές ασθένειες ώστε να γίνετε οι ίδιοι παράδειγμα για τους αγαπημένους σας!
10logoi-page-img
Όλες οι αξιολογήσεις είναι απλές, ανώδυνες, αναίμακτες και γίνονται σε ευχάριστο χαλαρωτικό περιβάλλον.

Σημείωση: τα αποτελέσματα των αξιολογήσεων και οι επακόλουθες συμβουλές δεν αντικαθιστούν τις ιατρικές γνωματεύσεις κατόπιν εργαστηριακών και απεικονιστικών εξετάσεων. Επίσης δεν αντικαθιστούν οποιαδήποτε ιατρική ή φαρμακευτική αγωγή όπως αυτή προτείνεται από το θεράποντα ιατρό σας!

Έχετε κάποια ερώτηση;

error: Content is protected !!