fbpx

Δυναμική Αρμονική Κυτταρική Αναζωογόνηση

«Τι είναι ζωή; Είναι η δυναμική ισορροπία όλων των κυττάρων, η αρμονία των πολλαπλών ακτινοβολιών που αντιδρούν η μία στην άλλη. Τι είναι η νόσος; Είναι η ανισορροπία ταλάντωσης των κυττάρων, που προέρχεται από εξωτερικές αιτίες. Πρόκειται για την μάχη μεταξύ της ακτινοβολίας των μικροβίων και της ακτινοβολίας των κυττάρων. Κάθε ένα από τα κύτταρά μας, είναι κι ένα λεπτό αντηχούν κύκλωμα, και όταν αυτά τα κυκλώματα ταλάντωσης είναι σωστά, τότε εμείς ή οποιοδήποτε πράγμα διαβίωσης είναι υγιές. Όταν μια εξωτερική πηγή κάνει τα κύτταρα μας να ταλαντώνονται με διαφορετικό ρυθμό, στη συνέχεια αυτά αρρωσταίνουν. Είναι, πιο ιδιαίτερα, η μάχη ανάμεσα στη μικροβιακή ακτινοβολία και στην κυτταρική ακτινοβολία. Διότι το μικρόβιο, ένας μονοκύτταρος οργανισμός, δρα επίσης αναλογικά με την ακτινοβολία του. Αν η μικροβιακή ακτινοβολία υπερισχύει, το αποτέλεσμα είναι η ασθένεια, και όταν καμφθεί τελείως έτσι κάθε ζωτική αντίσταση, επέρχεται ο θάνατος. Αν η κυτταρική ακτινοβολία ενισχυθεί και καταλήξει να υπερέχει, τότε ακολουθεί η αποκατάσταση της υγείας»

Το παραπάνω είναι απόσπασμα από το βιβλίο του Βιολόγου και Μηχανικού Georges Lakhovsky "Το Μυστικό της Ζωής".
Η Δυναμική Αρμονική Κυτταρική Αναζωογόνηση, γίνεται μέσω μιας συσκευής η οποία στην πράξη αποτελεί σύμπραξη τριών ιδιοφυών επιστημόνων: του Nikola Tesla, του Georges Lakhovsky και του Royal Raymond Rife. Το όνομα αυτής είναι Πολυκυματικός Ταλαντωτής ή MultiWave Oscillator.
Ήδη από τα τέλη του 19ου αιώνα μεγάλοι επιστήμονες όπως ο Georges Lakhovsky, Royal Raymond Rife, Albert Szent-Gyorgyi αλλά και νεώτεροι όπως ο Robert Becker, Jerry Tennant, James Oschman κ.α. διεπίστωσαν και κατέγραψαν το φαινόμενο της ηλεκτρομαγνητικής επικοινωνίας μεταξύ των κυττάρων. Μεταξύ άλλων βρήκαν πως με χρήση κατάλληλων κατά περίπτωση ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων μπορούμε να αποκαταστήσουμε την επικοινωνία μεταξύ των κυττάρων και να επιτύχουμε την ομοιόσταση/αυτοϊαση.
Ο Πολυκυματικός Ταλαντωτής MWO είναι ένα συντονισμένο σύστημα αντήχησης, μια γεννήτρια πολύ-συχνοτήτων. Η βασική ιδέα για το αυθεντικό MWO προήλθε από τον Ρώσο επιστήμονα και πρωτοπόρο της βιοενέργειας, George Lakhovsky. Εμπνεύστηκε από τις θεωρίες του Nicola Tesla, του εφευρέτη των τεχνικών των υψηλών συχνοτήτων και της υψηλής τάσης και πολύ χαμηλής έντασης (high voltage-high frequency). Η κινητήρια δύναμη πίσω από την έρευνά του ήταν η παθιασμένη επιθυμία του να βρεθεί η αιτία και κατά προέκταση η επίλυση του προβλήματος του καρκίνου. Ως εκ τούτου, οι θεωρίες και τα πειράματά του περιστράφηκαν γύρω από την λύση αυτού του προβλήματος.
Το αποτέλεσμα της έρευνας αυτής περιγράφει στο βιβλίο του «Το Μυστικό της Ζωής. Ο Ηλεκτρισμός, η Ακτινοβολία και το Σώμα σου» Τα γονίδια και τα χρωμοσώματα σε όλα τα ζωντανά κύτταρα βρίσκονται μονίμως σε κίνηση και λειτουργούν ως μικροί πομποί και δέκτες. Έχουν μια ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ, που εξαρτάται από το μέγεθος, το σχήμα και την ικανότητά τους. Το MWO, ο Πολυκυματικός Ταλαντωτής, βασίζεται στη βιο-αντήχηση (Bio-Resonance), με την οποία εναρμονίζονται οι φυσικές συχνότητες των κυττάρων, των ιστών, των οργάνων και του σώματος. Το MWO ερεθίζει την ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ικανότητα του σώματος και το αναζωογονεί. Όταν τα κύτταρα εκτίθενται σε ένα μεγάλο φάσμα ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, αφομοιώνουν την ενέργεια που ταιριάζει με τη δική τους συχνότητα αντήχησης.
Σε περίπτωση βλάβης, ενοχλήσεων ή ασθένειας, υφίσταται πάντοτε μία διαταραχή ή διακοπή στις δονήσεις των κυττάρων. Το MWO, ο Πολυκυματικός Ταλαντωτής, δρα γρήγορα και απευθείας στις διαταραγμένες ή άτακτες δονήσεις. Τα κύτταρα, οι ιστοί και τα όργανα του σώματος [και ζώων και φυτών] εναρμονίζονται υπό την επιρροή των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων και ενεργοποιούν την αντίστοιχη δική τους σωστή συχνότητα. Αυτό εξαφανίζει τις παραμορφώσεις και επαναφέρει τη φυσική ισορροπία στο σώμα μας, αιθερικό και υλικό.
Η λειτουργία του Πολυκυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky βασίζεται στην αρχή της Συμπαθητικής Αντήχησης, κατά την οποία ένα κύτταρο αναγνωρίζει την ίδια του τη συχνότητα και μπορεί να την αφομοιώσει. Στη Μουσική, ο όρος «Συμπαθητική Αντήχηση» χρησιμοποιείται όταν μία χορδή ανταποκρίνεται σε μια εξωτερική δόνηση με μία αρμονική ομοιότητα, (η χορδή δονείται αρμονικά με τον ίδιο τρόπο με την εξωτερική δόνηση).
Η Συμπαθητική Αντήχηση ή Δόνηση είναι ένα φαινόμενο κατά το οποίο το δονούμενο σώμα αντιδρά σε εξωτερικές δονήσεις με τις οποίες έχει μια αρμονική συμφωνία. Το ανθρώπινο σώμα έχει το ολόδικό του ενεργειακό σύστημα. Όταν αυτό το ενεργειακό σύστημα είναι εκτός ισορροπίας και ο τόνος του αλλάζει, οι κοινοί ήχοι δεν ταιριάζουν. Μπορεί κανείς να συγκρίνει το σώμα με μια ορχήστρα. Αν τα κοινά συστήματα δεν είναι ισοσταθμισμένα, η μουσική ακούγεται παράφωνη.
Η ισορροπία σε αυτό το σύστημα καθορίζεται από διάφορες εσωτερικές και εξωτερικές επιρροές. Για τις εσωτερικές επιρροές, μπορεί κανείς να σκεφτεί τις ψυχολογικές και συναισθηματικές διεργασίες [τις σκέψεις, τις λέξεις, τα συναισθήματα]. Εξωτερική επιρροή προκαλείται από έκθεση σε ηλεκτρική ακτινοβολία, συμπεριλαμβανομένης της τηλεόρασης, των μικροκυμάτων, του κομπιούτερ, Wi-Fi, iPad, κινητού τηλεφώνου, κεραιών κινητής τηλεφωνίας, μετρητές, καλωδιώσεις, αεροψεκασμούς κλπ. Άλλοι εξωτερικοί παράγοντες είναι τα βακτήρια, οι ιοί, οι μύκητες και τα παράσιτα. Επίσης εξωτερικές αρνητικές επιρροές είναι οι τοξικοί άνθρωποι και όσοι/όσα μας επηρεάζουν αρνητικά (καταστάσεις, εργασία, σπίτι κλπ)
Ο GEORGES LAKHOVSKY & Ο ΠΟΛΥΚΥΜΑΤΙΚΟΣ ΤΑΛΑΝΤΩΤΗΣ MWO
Ο Georges Lakhovsky (1869 στην Ρωσία – 1942 στην Νέα Υόρκη, ΗΠΑ) ήταν ένας Ρώσος μηχανικός, επιστήμονας, συγγραφέας και ανεξάρτητος ερευνητής, εφευρέτης. Η ανεξαρτησία του έδωσε την ελευθερία να πειραματιστεί με νέες και φρέσκιες ιδέες, χωρίς να ενταχθεί στο δόγμα του κατεστημένου. Ο Lakhovsky ήταν άριστος γνώστης τόσο της μηχανικής όσο και της βιολογίας και ήταν ακριβός αυτός ο συγκερασμός των δύο αυτών επιστημών που τον κατεύθυνε και τον βοήθησε να αποδείξει τις θεωρίες του.
Για να μάθετε για τα πειράματα του Lakhovsky πρέπει να διαβάσετε το βιβλίο του «Το μυστικό της ζωής» που δείχνει με πολλές λεπτομέρειες και εικόνες, την εργασία του. Επίσης, αναφέρεται σε πολλούς επιστήμονες της εποχής του, που μαζί τους εργάστηκε, συμπεριλαμβανομένου του γνωστού καθηγητή D’ Arsonval, ο οποίος έγραψε τον πρόλογο στο βιβλίο του Lakhovsky. Ο D’Arsonval βοήθησε τον Georges Lakhovsky στην κατασκευή της συσκευής. Τον Ιούνιο του 1934 του απονεμήθηκε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ΗΠΑ 1.962.565 για την συσκευή.
Η επιστήμη έχει φθάσει στο σημείο να αναγνωρίζει ότι το κύτταρο – και των φυτών και των ζώων- είναι μια ηλεκτρική μπαταρία. Καθώς τα κύτταρα, με τους μεταβαλλόμενους ρυθμούς ταλαντώσεων τους, απαρτίζουν το ανθρώπινο σώμα, το συμπέρασμα είναι ότι το ο ανθρώπινος μηχανισμός είναι μια συλλογή από ζωντανές μπαταρίες. Τα όργανα στο ανθρώπινο σώμα έχουν το καθένα τον δικό τους ρυθμό ταλαντώσεως. Σε ένα υγιές σώμα αυτοί οι διαφορετικοί ρυθμοί ταλαντώσεως είναι σωστά συγχρονισμένοι. Το ανθρώπινο σώμα είναι μια τέλεια μπαταρία, επιδεκτικό στα κοσμικά ή μαγνητικά ρεύματα που υπάρχουν πάντοτε παρόντα, αν και αόρατα από το ανθρώπινο μάτι, στο Σύμπαν.
Τα 70 τρισεκατομμύρια κύτταρα στο ανθρώπινο σώμα, είναι σαν μικρές υγρές μπαταρίες που λειτουργούν ιδανικά με τάση 70 χιλιοστά του βολτ. Όταν η τάση πέσει στα 50 χιλιοστά του βολτ ο άνθρωπος είναι ήδη άρρωστος, είτε είναι εκδηλωμένη η ασθένεια, είτε όχι. Στα 15 χιλιοστά του βολτ ο άνθρωπος έχει ήδη καρκίνο! Η μεμβράνη του κυττάρου δρα ως μονής κατεύθυνσης ανορθωτής, που μετατρέπει τον μαγνητικό παλμό της γης σε Ενέργεια Ηλεκτρικού Δυναμικού, που «φορτίζει τα κύτταρα μας».
Αυτή η Ενέργεια προωθεί τον μεταβολισμό του κυττάρου και βοηθά στην καλύτερη οξυγόνωση, την παραγωγή του ATP και την συνολική απορρόφηση των βασικών στοιχείων της διατροφής στο κύτταρο και στην αποβολή των αποβλήτων από το κύτταρο. Χωρίς αυτήν την Ενέργεια η τάση του κυττάρου εξασθενεί και εγκαθίσταται η διαταραχή. Κάθε όργανο στο σώμα δονείται με την δική του συχνότητα.
Ο Lakhovsky έβλεπε τον πυρήνα του κυττάρου με τους «κλώνους των νημάτων» (πριν ανακαλυφθεί το DNA, είχε προείδει την μορφή του) ότι ήταν παρόμοιοι με ένα ταλαντευόμενο ηλεκτρονικό κύκλωμα, ικανό να στέλνει και να λαμβάνει πληροφορίες δονήσεων. Ο Lakhovsky θεωρούσε ότι κάθε κύτταρο στο σώμα έχει τον δικό του ρυθμό εσωτερικής δονήσεως. Έβλεπε τις ασθένειες σαν μάχη δονήσεων, μεταξύ των κυττάρων του σώματος εναντίον των ιών και των βακτηρίων. Εάν οι παθογενείς οργανισμοί κερδίσουν αυτόν τον αγώνα των δονήσεων, τα κύτταρα εξασθενούν Ενεργειακά και είναι επιρρεπή στην προσβολή.
Σύμφωνα με τον Lakhovsky, ο τρόπος για να αντιμετωπιστεί αυτή η δονητική επίθεση είναι η εισαγωγή ενός ευρέως φάσματος Ραδιοσυχνοτήτων με Άπειρες Αρμονικές Συχνότητες στο σύστημα και τότε, μέσω της αρχής του συμπαθητικού συντονισμού, κάθε κύτταρο επιλέγει την σωστή συχνότητα που χρειάζεται για να ενισχύσει την δικιά του εσωτερική δόνηση κάνοντας το υγιές κύτταρο να είναι πιο ανθεκτικό στην δονητική επίθεση από τους ιούς και τα βακτήρια. Η μέθοδος του για να το επιτύχει, είναι αυτό που σήμερα αποκαλούμε MWO (Πολυκυματικός Ταλαντωτής).
Οι Πολυκυματικοί Ταλαντωτές του Lakhovsky χρησιμοποιούνταν στις ΗΠΑ μέχρι το 1942 και στην Ευρώπη για περίπου άλλα 15 χρόνια. Διατάχθηκε να αφαιρεθούν από τα νοσοκομεία των ΗΠΑ όπου χρησιμοποιούνταν αμέσως μόλις ο Lakhovsky πέθανε το 1942. Σε ηλικία 72 ετών, το 1942, ο Lakhovsky χτυπήθηκε από μια λιμουζίνα (!) και τρεις ημέρες αργότερα ο Lakhovsky πέθανε στο νοσοκομείο υποκύπτοντας στα τραύματα του. Χρησιμοποιώντας πρόσφατα ανεπτυγμένα νανοσωματίδια ευαίσθητα στην ηλεκτρική τάση, οι σύγχρονοι ερευνητές βρήκαν άγνωστα ηλεκτρικά πεδία μέσα στα κύτταρα, τα οποία είναι δυνατά ή ακόμη ισχυρότερα από αυτά που παράγονται από τους κεραυνούς. Προηγουμένως ήταν δυνατόν μόνον να μετρήσουν ηλεκτρικά πεδία κατά μήκος της μεμβράνης του κυττάρου και όχι μέσα στον όγκο των κυττάρων, έτσι οι επιστήμονες δεν ήξεραν ότι τα κύτταρα έχουν ένα εσωτερικό ηλεκτρικό πεδίο.
Στο Πανεπιστήμιο του Michigan οι ερευνητές με επικεφαλής τον καθηγητή χημείας Raoul Kopelman ενθυλάκωσαν βαφές ευαίσθητες στην ηλεκτρική τάση σε σφαίρες πολυμερούς μόνο 30 νανόμετρα σε διάμετρο. Εξετάζοντας αυτά τα νανοσωματίδια στο εσωτερικό υγρό κυττάρων καρκίνου του εγκεφάλου, ο Kopelman βρήκε ηλεκτρικά πεδία με ένταση 15 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΒΟΛΤ ΑΝΑ ΜΕΤΡΟ τη στιγμή που ο κεραυνός έχει "μόλις" 3 εκατομμύρια βολτ ανά μέτρο. Αυτή η ανακάλυψη αναμένεται να αλλάξει τον τρόπο που οι ερευνητές εξετάζουν τις ασθένειες!
Καθώς τα κύτταρα, με τους μεταβαλλόμενους ρυθμούς ταλαντώσεων τους, απαρτίζουν το ανθρώπινο σώμα, το συμπέρασμα είναι ότι το ο ανθρώπινος μηχανισμός είναι μια συλλογή από ζωντανές μπαταρίες. Τα όργανα στο ανθρώπινο σώμα έχουν το καθένα τον δικό τους ρυθμό ταλαντώσεως. Σε ένα υγιές σώμα αυτοί οι διαφορετικοί ρυθμοί ταλαντώσεως είναι σωστά συγχρονισμένοι. Το ανθρώπινο σώμα είναι μια τέλεια μπαταρία, επιδεκτικό στα κοσμικά ή μαγνητικά ρεύματα που υπάρχουν πάντοτε παρόντα, αν και αόρατα από το ανθρώπινο μάτι, στο Σύμπαν.
ΝΕΑΝΙΚΟΤΗΤΑ Ή ΓΗΡΑΝΣΗ;
Οι ερευνητές έχουν βρει το κεντρικό θέμα στην έκφραση των γονιδίων σε σχέση με την γήρανση σε όλα τα είδη. Όλα αναπτύσσουν μια επιβράδυνση των ενεργειακών εργοστασίων των κυττάρων. Σε όλα τα είδη, η έκφραση των γονιδίων σε σχέση με την παραγωγή Ενέργειας, πέφτει δύο φορές την στιγμή, που φθάνουν στο τέρμα της ζωής τους, 2 χρόνια για τα ποντίκια και 80 χρόνια για τους ανθρώπους. Οι φυσικές αλλαγές στην τάση κατά μήκος της μεμβράνης των ανθρώπινων βλαστικών κυττάρων είναι ένας ισχυρός παράγοντας στην διαδικασία με την οποία αυτά τα βλαστικά κύτταρα διαφοροποιούνται, σύμφωνα με μια έρευνα που δημοσιοποιήθηκε από επιστήμονες του Tufts University. Όπως πρότεινε ο Bob Beck (συγγραφέας του βιβλίου "The Body Electric" σε άρθρο του, ο Πολυκυματικός Ταλαντωτής MWO τείνει να επιστρέφει τα κύτταρα του σώματος ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ σε μια πιο νεανική και περισσότερο ζωτική εποχή.
Όταν οι εξωτερικές πηγές ταλαντώσεων είναι ακριβώς στην ίδια συχνότητα με την συχνότητα που παράγει το κύτταρο, η δύναμη και η ευρωστία αυτού του κυττάρου θα ενισχυθεί και θα γίνει πιο δυνατό. Τα κύτταρα των οργανισμών που προκαλούν την αρρώστια σε ένα μολυσμένο άτομο, παράγουν διαφορετικές συχνότητες από τα νορμάλ υγιή κύτταρα.
Για τους ανθρώπους ή τα φυτά που υποφέρουν από συνθήκες ασθένειας, ο Lakhovsky βρήκε ότι αν αύξανε το πλάτος (αλλά όχι την συχνότητα) των ταλαντώσεων των υγιών κυττάρων, αυτή η αύξηση θα ξεπεράσει και θα περιορίσει τις ταλαντώσεις που παράγονται από τα κύτταρα που προκαλούν ασθένειες, καταστρέφοντας τα κύτταρα αυτά που προσπαθούν να μας αρρωστήσουν. Εάν ενίσχυε το πλάτος των ταλαντώσεων των κυττάρων που προκαλούν την αρρώστια, οι ταλαντώσεις τους θα έπαιρναν το πάνω χέρι και θα κάνανε τον άνθρωπο ή το φυτό να γίνουν περισσότερο ασθενικοί και να αρρωστήσουν περισσότερο. Ο Lakhovsky έβλεπε την πρόοδο κάθε ασθένειας, σαν μια μάχη μεταξύ των συχνοτήτων ταλαντώσεως του ξενιστή κυττάρου εναντίον των ταλαντώσεων που εκπέμπονται από τους παθογόνους οργανισμούς.
Υπάρχουν τέσσερις γενικοί τρόποι με τους οποίους δημιουργείται η ανισορροπία στο σώμα. Μέσω των τοξικών ουσιών που τρώμε, την μόλυνση του αέρα που αναπνέουμε, την έκθεση σε ένα αρνητικό ενεργειακό περιβάλλον από την ακτινοβολία των κεραιών κινητής τηλεφωνίας, καθώς και το ψέκασμα των ουρανών, όπως και το πώς επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες στις σκέψεις, στις λέξεις και τα συναισθήματα μας. Αυτές οι ανισορροπίες κάνουν το σώμα να ασθενεί και τον άνθρωπο να υποφέρει. Όμως μπορούμε να απολαύσουμε καλή ζωή και δυνατή υγεία, αν απλώς και μόνο συντονιστούμε στις συχνότητες της υγείας. Τόσο απλό.

Έχετε κάποια ερώτηση;

error: Content is protected !!